Baked potato
--------------------------------------------------------------------
ジャガイモいため
Ha〜i!! Everybody!! I introduced How to make Baked Patato today as already announced
Patato is useful food to live by yourself
Because Potato will keep a long time, if you don,t have a refrigerator.
What do you think about it
So I introduced How to make Baked Patato
If you have a interest, click button 続きを読む that is under japanese
--------------------------------------------------------------------
さ〜てと、皆様!!前回の予告どおり今回はジャガイモいためで〜す
もし一人で暮らすならオーストラリアであろうがなかろうがジャガイモは買って損はありません
なぜなら冷蔵庫がなくてもかなり長持ちするからです。
皆さんもそう思うでしょ
そんな中からジャガイモ料理のひとつであるジャガイモいためを紹介いたしま〜す
もし興味があるなら続きを読むをクリックして下さい。
1 Of course,pare potatoes at first
--------------------------------------------------------------------
1 もちろん最初はジャガイモの皮をむきます。
2 Of course, cut potatoes as you like size.
Big size take much time to boiled.
Why boiled
Is title Baked Potato
Because........Please loot at next
--------------------------------------------------------------------
2 当然、次は自分の食べたいサイズにに切ります。
あまり大きくするのはよしましょう茹でるのに時間かかりますから。
なんで茹でるのかって
ジャガイモいためなのに
それは・・・・・次見て
3 important
Boil before bake
Because onry baking can't heat to middle of potato
At first I only baked potato, so middle is underdone
I remenber the touch is hard
--------------------------------------------------------------------
3 これ重要
焼く前に茹でます
何故なら焼くだけだと中まで日が通らないからです
最初自分はただ焼いただけで中は生のままでした
コリコリした感触は今でも覚えています
4 After boiling, bake potato.
You should use the sauce that you like.
By the way, the sauce that I like is soy sauce.
--------------------------------------------------------------------
4 茹で上がったらいためます。
味付けは自分の好きな物をつけるといいでしょう。
自分は醤油を使っています。
5 Finish if potato have a good color and good smell
It isn't underdone because we boiled before baked
today's cooking is easy. isn't it
Please remember that boil before bake
Ofcourse it is a dish of rice
, If you have a time, please look Cook1 How to make a rice / ご飯の作り方.
Many experience and learn by yourself please.
--------------------------------------------------------------------
5 こんがりいい色になってきていい香りを感じたら出来上がりです
先に茹でてあるから中が生ということはまずありません
今回は簡単だったでしょ
焼く前に茹でることだけ覚えておいてください
もちろんこれご飯
のおかずですからCook1 How to make a rice / ご飯の作り方もよかったら見てください。
あとは何度も失敗して自分で覚えていってください。